Over ons
Slagerij Wubs, kwaliteit door ambacht!
Slagerij Wubs staat al decennialang synoniem voor kwaliteit. Al drie generaties lang werken wij met passie aan een mooi stuk vlees en ambachtelijke vleeswaren. Altijd vers en altijd lekker! Wij onderscheiden ons met kwaliteit. Wij produceren bijna al onze producten zelf. Ambachtelijk en met uitsluitend kwaliteitsvlees en- ingrediënten.
Mede door onze ambachtelijkheid hebben wij meerdere malen prijzen gewonnen met onze producten. Zo zijn bijvoorbeeld onze runderrookvlees, gekruide rosbief en kipsaté wortelschotel met een goudster beoordeeld.
Van vroeger tot nu.
Wij zijn al tientallen jaren gevestigd in Musselkanaal. Voorheen aan de Schoolkade, waar de slagerij en slachterij één geheel vormden. Later is de slagerij verhuisd naar onze huidige locatie, maar de slachterij bleef op de oude plek. Samen met mijn vader, Jan, heb ik deze slagerij tot een kwalitatieve slagerij gevormd.
In al deze jaren zijn wij met het zelfde doel te werk gegaan. Het leveren van kwaliteit door ambacht. Ambacht staat bij ons altijd voorop. Zo knopen wij onze rollades en verschillende worstsoorten nog gewoon met de hand en maken wij bijna al onze producten zelf. Zo kunnen wij u onze kennis en kundigheid garanderen.
Wij werken met passie.
Bijna alle producten die wij verkopen zijn zelfgemaakt. Zo houden we het werk variërend voor onszelf en kan de klant vertrouwen op eerlijk vlees. We zijn altijd aan het experimenteren met producten, zodat we het lekkerste resultaat kunnen leveren.
Onze slagerij staat met name bekend om het cowboyvlees, de vele soorten droge worst en de hoge kwaliteit van ons vlees. Weet u niet welke soort droge worst u moet kiezen? Gelukkig ligt er altijd een proefplankje klaar om even te testen!
Ook veel van onze vleeswaren zijn zelfgemaakt. Ambachtelijk nagelhout, pancetta of rauwe ham? Het zijn maar een paar van onze vele mogelijkheden.